Over ons..

Tussen de huizen, vlakbij de molen, bevindt zich een eiland in Goirle. Ieder jaargetijde neemt het verschillende gedaantes aan.

Direct bij binnenkomst fleurt het humeur op door de vrolijke kleuren, palmbomen en papegaaien. Dat is wat ik wil bereiken met mijn eetcafé. Lekker eten of een borrel drinken in een feel good omgeving. Voor mij is de locatie niet van belang. Dit pand kwam toevallig op mijn pad. Het maakt niet uit waar je zit als het concept maar klopt. Iedereen is welkom en dat blijkt uit de verschillende gasten die met regelmaat een hapje komen eten. Naast de gezinnen, stelletjes en vriendengroepen ontvangt Het Eiland toneelverenigingen, carnavalsverenigingen, een kerkkoor en plaatselijke ondernemers. Het team van Het Eiland zorgt ervoor dat de gasten een tropische avond beleven.

Alles van de bar tot de versiering is door mij zelf gemaakt. Niets is hier 365 dagen per jaar hetzelfde. Onze loods met opgeslagen decoratie is groter dan Het Eiland zelf. Enkele weken voor Halloween komt de vrachtwagen met decoratie voorrijden. Ik stop er dan ook heel wat uren in om Het Eiland om te toveren tot een spookslot. De gasten eten dan geheel in stijl dus ook zij zijn dan omgetoverd. Met kerst hangen de bomen aan het plafond, met Pasen ligt het vol eieren en met carnaval zijn wij in een feestsfeer. De thema’s met bijbehorende aankleding is wat Het Eiland uniek maakt.

Met tropische groet en tot snel!

WP_20150524_14_49_43_Pro (3)

Maurits Rugebregt